Trynn is vanaf jongs af aan al met muziek in aanraking. De filmpjes zullen we jullie besparen, maar de schattigheidfactor is erg hoog in al die kleine filmpjes van een trotse vader en moeder als ‘Visjes visje in het water’ weer voorbij komt. Haar moeder speelt graag piano en zingt daar een aardig deuntje bij. Van haar heeft ze de muziek met de paplepel ingegoten gekregen. Op muziekles hoefde eerst dus niet, thuis kon ze het immers altijd samen doen.

Later wilde Trynn maar al te graag zangeres worden en Britney Spears was dan ook haar allergrootste idool! Door al dat zingen kwam ze al snel in aanraking met andere muzikanten waar ze mee optrad, in bands of andere formaties en bij verschillende gelegenheden. Van playbackshow (daarvoor moet je in ieder geval de tekst kennen) tot het winnen van Idols Sneek en het komen tot de halve finale bij Hollands Got Talent (Ehm.. vertel maar niet dat je dat laatste weet of hebt geyoutubed). Vanaf haar 15e heeft ze een 3 jarige vooropleiding voor het conservatorium genoten in Drachten, hier werd de hele dag muziek gemaakt en zo leerde ze veel nieuwe muziek, alsook mensen kennen. Later zou ze dit bestempelen als haar allerfijnste schoolperiode.

Na een intermezzo van een half jaar in Griekenland als au pair, ging ze de opleiding Media en Entertainment Management volgen in Haarlem. Hier werd vooral geïnvesteerd in een andere liefde van Trynn, de liefde om te organiseren. Net voor het einde van de opleiding kwam dan de allergrootste liefde in haar leven om de hoek kijken, Mr. Hospes. Ze wist het al snel, muzikant en gezellig, dit is mijn man.

Zo gingen Trynn en Freerk de afgelopen jaren opzoek naar elkaars muziek en vormden na 2,5 jaar samen ook daadwerkelijk een duo. Pas na 15-04-2016 konden zij officieel hun naam aanpassen naar: MR AND MRS HOSPES en mochten zij onder die naam Europa door toeren!

 

Vier kernwoorden voor Trynn:

E n t h o u s i a s t

M u z i k a a l

E e n . i d e e . i s . z o . b e d a c h t

O r g a n i s e r e n

 

Wil je lezen over Freerk zijn transformatie van FS naar MR? Freerk zijn levensverhaal lees je hier.