Wil je zelf een review achterlaten, dat kan het makkelijkst via onze facebook. Geen facebook, maar toch een review achterlaten? Doe het dan onderaan deze pagina.

    positive review  Afgelopen vrijdag hebben jullie gespeeld op onze bruiloft tijdens de ceremonie en tijdens het diner. Het was in één woord fantastisch! Een speciaal voor ons ingestudeerd nummer maakte het helemaal compleet, wij hebben zo genoten! Dank!!!

    thumb Marrit Wammes
    9/04/2018

    5 star review  Jullie hebben prachtig gespeeld en gezongen op onze bruiloft. Heerlijk relaxed, mooie stemmen en we waren ontzettend verrast dat jullie 'I won't give up' voor ons gingen spelen! Wauw! Zelfs in een spontaan moment een eigen kort tekstje bedacht over 'the waiter' en 'the wedding couple'. Heerlijk! We kregen ontzettend enthousiaste reacties van gasten over jullie. En wat symbolisch dat jullie speelden op de dag dat mijn MAN me ten huwelijk had gevraagd. Als jullie ooit een CD maken, willen we die heel graag kopen!

    thumb Linda Kamerling-Jongenburger
    7/17/2017

    positive review  Wat waren jullie te gek tijdens onze ceremonie en borrel afgelopen vrijdag. We hebben genoten van jullie mooie stemmen. Speciaal voor ons een liedje van Rowwen heze geoefend en Pianoman was super!

    thumb Anke Christians-Kerstjens
    7/09/2019

    positive review  Super dat jullie bij onze bruiloft ceremonie aanwezig wilden zijn. Jullie waren fantastisch! Leuke mensen en prachtige zang en muziek. (Ik wilde jullie wel inpakken en meenemen naar onze 2 e locatie) bedankt voor jullie aanwezigheid!!! Liefs Lucien en Hester

    thumb Hester Fokkens
    7/03/2019

    5 star review  Mrandmrshospes reisde vanuit Friesland naar Brabant om een fantastische omlijsting te verzorgen op onze bruiloft. Gevonden op internet en hoewel we ze niet live gezien hadden was het contact spontaan, dachten ze mee met onze muziekkeuze tijdens de ceremonie en daarna. Achteraf hadden we jullie eigenlijk nog een extra blokje moeten laten zingen. Zo mooi... Heerlijk relaxed genoten van de muziek..... een aanrader. Het bracht een hele mooie sfeer op onze bruiloft!! Dank daarvoor.

    thumb Linda Fonken - van Haaren
    7/04/2018

    5 star review  Ondanks dat we door de weersomstandigheden SummerLive@thebeach niet buiten op het terras konden laten plaatsvinden hebben jullie bij ons binnen het zonnetje laten schijnen. Wat een heerlijke energie en enthousiasme stralen jullie uit!! En wat een prachtige stemmen, kippenvel. Bedankt voor de fantastische avond! Tot snel, Beachclub Lemmer.

    thumb René Engwerda
    8/07/2017

    5 star review  In één woord: WAUW! Jullie hebben onze dag onvergetelijk gemaakt. Jullie zijn een fantastisch en lief koppel. We hadden elkaar nog nooit ontmoet en ik vond dat best beetje spannend. Maar, jullie stonden er, straalden en zongen nog eens steengoed! Dank jullie wel om onze dag dat ''gouden'' randje te geven!

    thumb Lieke Bredewold
    8/30/2017

    5 star review  Wat hebben jullie geweldig mooi gezongen tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Ook tijdens de taart en toast hebben jullie prachtige muziek gemaakt. Dit maakte het helemaal af! Zeker een aanrader!

    thumb Coco Bruyère
    6/22/2018

    5 star review  Genoten gisterenavond bij Nacht van de Nacht van Balk! Prachtig!

    thumb Annemarie Veltman
    10/30/2016

Schrijf hier je review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MRANDMRSHOSPES
Average rating:  
 0 reviews