MR&MRSHOSPES

REVIEWS.

Wil je zelf een review achterlaten? Leuk! Dat kan het makkelijkst via onze Facebook. Heb je geen facebook, maar wil je toch een review achterlaten? Dan kan het ook onderaan deze pagina!

  positive review  Amazingly talented duo - we had them at our wedding ceremony and reception and they were perfect in every way, and also a joy to have around. Thank you so much to both of you for adding to our perfect day!!

  Sarah Hartog Avatar Sarah Hartog
  augustus 26, 2019

  positive review  Wat waren jullie te gek tijdens onze ceremonie en borrel afgelopen vrijdag. We hebben genoten van jullie mooie stemmen. Speciaal voor ons een liedje van Rowwen heze geoefend en Pianoman was super!

  Anke Christians-Kerstjens Avatar Anke Christians-Kerstjens
  juli 9, 2019

  5 star review  Mrandmrshospes reisde vanuit Friesland naar Brabant om een fantastische omlijsting te verzorgen op onze bruiloft. Gevonden op internet en hoewel we ze niet live gezien hadden was het contact spontaan, dachten ze mee met onze muziekkeuze tijdens de ceremonie en daarna. Achteraf hadden we jullie eigenlijk nog een extra blokje moeten laten zingen. Zo mooi... Heerlijk relaxed genoten van de muziek..... een aanrader. Het bracht een hele mooie sfeer op onze bruiloft!! Dank daarvoor.

  Linda Fonken - van Haaren Avatar Linda Fonken - van Haaren
  juli 4, 2018

  positive review  Super dat jullie bij onze bruiloft ceremonie aanwezig wilden zijn. Jullie waren fantastisch! Leuke mensen en prachtige zang en muziek. (Ik wilde jullie wel inpakken en meenemen naar onze 2 e locatie) bedankt voor jullie aanwezigheid!!! Liefs Lucien en Hester

  Hester Fokkens Avatar Hester Fokkens
  juli 3, 2019

  positive review  Fantastische avond gehad met heerlijke muziek van Tryntsje en Freerk. Wat een mooie uitstraling hebben jullie! Bedankt ?

  Gea Messchendorp Avatar Gea Messchendorp
  september 5, 2019

  positive review  Tryntsje en Freerk hebben met hun muziek onze ceremonie, receptie en BBQ op 26 juni een heerlijke sfeer gegeven. Ze zijn beide super muzikaal en stralen het ook uit plezier in hun werk te hebben. Ze hebben een breed repertoire en staan altijd open voor nieuwe nummers. Wij hebben enkele nummers kunnen aangeven die zijn nog niet eerder hadden gespeeld maar tijdens onze ceremonie hebben ze daar echt een super optreden door weggegeven, het was precies zoals we het voor ogen hadden. Ook tijdens het diner hebben we heerlijk kunnen genieten van alle muziek en veel complimenten gekregen over dit geweldige duo. Wij hopen nog veel van Mr and Mrs Hospes te gaan horen, het was een feestje om jullie erbij te hebben, dank jullie wel <3

  Tessa de Mol - Tiller Avatar Tessa de Mol - Tiller
  augustus 26, 2019

  5 star review  Wat hebben jullie geweldig mooi gezongen tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Ook tijdens de taart en toast hebben jullie prachtige muziek gemaakt. Dit maakte het helemaal af! Zeker een aanrader!

  Coco Bruyère Avatar Coco Bruyère
  juni 22, 2018

  5 star review  Genoten gisterenavond bij Nacht van de Nacht van Balk! Prachtig!

  Annemarie Veltman Avatar Annemarie Veltman
  oktober 30, 2016

  positive review  Afgelopen vrijdag hebben jullie gespeeld op onze bruiloft tijdens de ceremonie en tijdens het diner. Het was in één woord fantastisch! Een speciaal voor ons ingestudeerd nummer maakte het helemaal compleet, wij hebben zo genoten! Dank!!!

  Marrit Wammes Avatar Marrit Wammes
  september 4, 2018

  5 star review  In één woord: WAUW! Jullie hebben onze dag onvergetelijk gemaakt. Jullie zijn een fantastisch en lief koppel. We hadden elkaar nog nooit ontmoet en ik vond dat best beetje spannend. Maar, jullie stonden er, straalden en zongen nog eens steengoed! Dank jullie wel om onze dag dat ''gouden'' randje te geven!

  Lieke Bredewold Avatar Lieke Bredewold
  augustus 30, 2017

  5 star review  Ondanks dat we door de weersomstandigheden SummerLive@thebeach niet buiten op het terras konden laten plaatsvinden hebben jullie bij ons binnen het zonnetje laten schijnen. Wat een heerlijke energie en enthousiasme stralen jullie uit!! En wat een prachtige stemmen, kippenvel. Bedankt voor de fantastische avond! Tot snel, Beachclub Lemmer.

  René Engwerda Avatar René Engwerda
  augustus 7, 2017

  5 star review  Jullie hebben prachtig gespeeld en gezongen op onze bruiloft. Heerlijk relaxed, mooie stemmen en we waren ontzettend verrast dat jullie 'I won't give up' voor ons gingen spelen! Wauw! Zelfs in een spontaan moment een eigen kort tekstje bedacht over 'the waiter' en 'the wedding couple'. Heerlijk! We kregen ontzettend enthousiaste reacties van gasten over jullie. En wat symbolisch dat jullie speelden op de dag dat mijn MAN me ten huwelijk had gevraagd. Als jullie ooit een CD maken, willen we die heel graag kopen!

  Linda Kamerling-Jongenburger Avatar Linda Kamerling-Jongenburger
  juli 17, 2017

  positive review  Wat waren jullie leuk en mooi afgelopen vrijdag tijdens ons huwelijk. Jullie hebben drie setjes gespeeld naast de ceremonie en dat was niets te veel. De gasten waren blij met jullie en wij ook. Het was ingetogen als het moest en voluit als het kon. Jullie zorgden voor een gemoedelijke en feestelijke sfeer. Blij en dankbaar dat we jullie geboekt hebben voor deze dag. Jullie zijn echt een aanwinst voor elk persoonlijk feest. Contact over de mail/ WA ook zeer prettig. Leuk mooi jong stel met talent voor creëren van sfeer. Ik zeg doen!

  Sabine Reinders Avatar Sabine Reinders
  juli 19, 2019

Schrijf hier je review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MR&MRSHOSPES
Average rating:  
 3 reviews
 by Ray&Monique

Super bedankt dat jullie op onze prachtige dag waren.
Jullie maakte onze bruiloft helemaal af.
Heel leuk dat we buiten de playlist ook zelf liedjes konden doorgeven.
Jullie zijn een mooi stel, we wensen jullie veel succes, liefde en geluk toe.

 by Angela en Tim

Nogmaals bedankt dat jullie de ceremonie en borrel op onze trouwdag zo compleet hebben gemaakt met jullie muziek. Het contact verliep heel soepel via e-mail en whatsapp en jullie gaven ons daarmee het volle vertrouwen dat op de dag zelf alles helemaal in orde zou komen. Wij en onze gasten hebben heel erg genoten van jullie muziek en de sfeer die jullie hebben gebracht. Absolute aanrader!

 by Wendy en Peter van Veen

Wij zijn op 25.05.2019 getrouwd. Één van de hoogtepunten waren jullie! Zo ongelofelijk goed! Onze gasten wilden jullie als een cadeautje inpakken en meenemen naar huis. Jullie hebben ons een herinnering voor het leven geven. Dank daarvoor! Liefs, Peter en Wendy

© 2023 MR&MRSHOSPES

Thema door Anders Norén